Seminarier

Vare sig du är intresserad nybörjare eller redan har erfarenhet av mediumskap, är våra seminarier något för dig. Våra medium låter var och en få träna och utvecklas på sin  nivå.

Vi arrangerar Helgseminarium 

 

Helgseminarier är oftast på Bockholmssättra, i lantlig miljö  en halvtimmes bilväg från Stockholm. I skogen finns bland annat

vikingagravar, vilthägn med mufflon och hjortar , gott om svamp och vilda djur. Det finns utrymme för dopp eller en roddtur i Mälaren , skogspromenad  en omgång på tennisbanan, eller varför inte en gädda på spinn.

 

 

När vi har utländska medium som kurslärare så undervisar de på engelska. Vi erbjuder inte tolkning, men hjälper till att översätta när det behövs. Att man talar mindre engelska än man förstår, ser vi inte som något hinder för deltagande!

 

Längre ner på den här sidan står det hur du anmäler dig till respektive seminarium.

Under våra kurser, har vi varit med om många spännande saker, under den allra första kursen, när vi satt i solen och mediterade, hördes plötsligt garagedörrarna smälla och gnissla, när det var dags att öppna ögonen igen, gick allas ögon till dörrarna, som var både låsta och stängda, kanske var det andar som gav oss ett glatt välkomnande.

En kurs gjorde vi table tilting, dvs höll händerna ovanför ett bord, som lättade från golvet och började snurra iväg över golvet. Vi har gjort meditationer för att se tidigare liv och delat bananer med tankens kraft.

Vi har sett våra lärare i trans, och själva fått försöka.

Vi har övat psykometri, filosofi, spiritual healing, mentalt mediumskap, att känna av energier på olika sätt, tex bum reading, övat drömtolkning, färgers betydelse och mycket annat.

Men det mest fantastiska är nog ändå att alla alltid har upptäckt att också de kan göra, känna och se saker de aldrig trott sig kunna göra.

Helgseminarium

Det spelar ingen roll om Du är nybörjare eller erfaren. Seminariets innehåll bestäms huvudsakligen  efter era egna önskemål.
både ny kunskap och uppföljning av tidigare, samt individuell handledning.

Vi får ta del av våra mediums kunskaper som lärare, dessutom uppleva dem som aktiva medier.

Under seminarierna finns även möjlighet att boka privata sittningar.

Alla samlas under fredagseftermiddagen/kvällen för att träffas och äta en gemensam måltid.

Helgseminarierna pågår till cirka kl. 16:00 på söndagen.

Ett dussintal deltagare har vi plats för, de flesta i dubbelrum.

Priset för ett HELGSEMINARIUM är 2,900:-, varav 500:- är en planeringsavgift, återbetalas ej. Vid erlagd planeringsavgift senast fyra veckor innan kursstart erhålls 200:- rabatt på resterande summa.

I priset ingår inkvartering, måltider, en bäddad säng och handdukar samt en liten överraskning

 

Anmälan och betalning

Som anmälan räknar vi enbart inbetald anmälningsavgift.

Betalningsdagen räknas som anmälningsdag.

Vid fulltecknat seminarium gäller ”först till kvarn”, därefter gäller kölista. Naturligtvis betalar vi tillbaka anmälningsavgiften om vi inte kan bereda dig plats.

Du anmäler dig och får mer information om hur du går till väga med betalningarna, genom att ringa till Hélène.

Hon svarar dagtid på 0708 – 55 86 99.

Bokningar

Är du intresserad och vill boka in en tid, kontakta Hélène på dagtid,

0708 – 55 86 99.

Välkommen!