Medium

Katarina

Katarina

Jag föddes och växte upp i Uppsala 1967. Sedan 1992 bor jag i Stockholm.

Jag var efterlängtad av mina föräldrar som försökt få barn i fem år. Redan som liten var jag medial men eftersom mina föräldrar inte förstod sig på detta och jag möttes av oförstånd stängde jag av den kanalen vid 3-4 års ålder.

Jag var ett mycket aktivt barn med stort umgänge och tusen bollar i luften. Jag hade ofta svårt att bara ta det lugnt. Mitt i all den aktivitet som jag omgav mig med kände jag ett utanförskap och en tomhet. Denna känsla följde med mig enda upp till 35 års ålder. Nu i efterhand förstår jag att all min aktivitet var ett sätt att försöka fylla ut det tomrum som jag ofta har känt.

För åtta år sedan föll bitarna på plats och jag började öppna mig för andligheten igen. Efter en väldigt turbulent tid i mitt liv började jag fördjupa mig i ämnet via olika böcker och efter ett besök hos ett medium insåg jag att livet hade så mycket mer att ge.

2006 började jag på Mediumutbildningen hos mediet Terry Evans. Det är en två års utbildning på inriktning andlig healing och mediumskap. Terry är en fascinerande person. En engelsk, före detta byggmästare med mycket brittisk humor. Jag uppskattar Terry mycket för hans rakhet. Det är inte så mycket svenskt ”gulli-gull” utan ganska raka besked, på både gott och ont.

Terrys kurser är ganska intensiva och självutlämnande. Att känna till sig själv, sina styrkor och svagheter samt det man behöver jobba med är en mycket viktig grund för andligt arbete. Mellan kurserna är det också mycket jobb med krävande hemuppgifter. Man kan tycka att det känns onödigt med så mycket jobb men andligt arbete bygger på att man har många erfarenheter i sitt bagage. Att stå upp för sig själv och sätta gränser är också att jobba andligt. Jag gjorde en del misstag i början när jag åkte hem till människor som jag inte kände, för att ge healing. Vid ett par tillfällen kändes det helt fel i magen att bege sig dit men jag lyssnade inte på den känslan utan begav mig dit ändå, vilket inte resulterade i något bra healingarbete över huvud taget.

2009 började jag på Terry Evans utbildning i ”Ghostbusting” – eller ”Medial rening och undersökning” som man kan översätta det till. Det är en utbildning som sträcker sig över tre kurstillfällen under ett år. Kursen inriktar sig på att kunna känna igen energier på olika platser och eventuellt hjälpa andar över på andra sidan. På detta område finns mycket att lära och jag vet att man inte kan klara allt. I början på september gick vi sista delen i utbildningen och jag är nu ”diplomerad ghostbuster”, vilket är en rätt kul titel.

Idag arbetar jag på ett mellanstort företag i chefsposition. Mitt arbete är oftast hårt strukturerat och jordnära. Jag kan periodvis känna att jag lever i två helt separata världar, en på mitt arbete med mycket papper och en privat där jag arbetar andligt. Samtidigt uppskattar jag båda delarna väldigt mycket och jag tror att mitt vanliga arbete håller mig grundad och jag vill absolut inte sluta arbeta med det.

Jag har träffat och träffar fortfarande mycket intressanta människor från olika miljöer. Jag uppskattar mångfalden och lär mig hela tiden nya saker. Jag har haft en hel del roliga upplevelser och jag är mycket tacksam för min man och mina tre döttrar som ständigt får mig att vara alert och utvecklas. Barnen kan ibland vara mycket intensiva med alla sina krav och idéer, men samtidigt kan jag inte tänka mig ett liv utan dem. Jag har också haft en hel del tuffa upplevelser och under vissa perioder i mitt liv känt stor vanmakt. Min envishet har dock alltid lett mig vidare.

Jag förstår andra bättre idag och vet att livet ibland är hemskt och skrämmande. Men det finns svar, hjälp och alternativa vägar. Alla människor har kraft till förändring. Ett sätt att finna ny kraft är att öppna upp sin andlighet. Det har hjälpt mig och gett mig verktyg att även hjälpa andra, vilket jag är mycket tacksam över.

Katarina Stenfelt  0733 16 2971   www.senzafine.se

Melissa

Jag heter Melissa Rasovic och bor i Tumba strax söder om Stockholm cit Till vardags arbetar jag som växeltelefonist och har även mitt egna företag ”Unity-hela människan” där jag erbjuder alternativa behandlingar, sittningar, tarotkonsultationer, cirklar och kurser. Jag har alltid varit fascinerad av och nyfiken på bl.a. drömtydning, tarotkort, andar mm, men det var först efter att ha varit i kontakt med Jörgen Gustafsson och sett honom arbeta under seanser som tankar på min egna utveckling började. Min mediala utveckling (och senare även healingutveckling) började jag hos Iris Hall hösten 2001 och är idag via henne certifierat medium och healingterapeut. Mitt mål är att fortsätta utveckla mitt andliga/mediala arbete och hjälpa andra att utvecklas i samma anda som jag har lärt mig.   Jag arbetar med:   Mediala konsultationer, privatsittningar, demonstrationer, tarotkonsultationer, healing, massage, zonterapi, meditation, qigong, cirklar och kurser.   Kurser och evenemang jag brukar anordna:   (Cirklar och kurser i personlig utveckling med medial inriktning) -Intuitionscirklar (mediala utvecklingscirklar) -Mediumkurser -Tarotkurser -Spirituell healing -Reikihealing alla nivåer (1, 2 och 3) -Meditationscirklar -Qigong (både vecko-träning och helgkurser) -Workshops -Alternativ mässa -Retreats -Hälsodagar (eller kvällar) -Resor   I mina Healing- och Mediumkurser finns möjlighet till certifiering. Jag kommer även till andra orter och håller kurser.

0760064284

Jeff

Jeff har arbetat professionelltsom spiritualistiskt medium i över 20 år, med mentalt såväl som fysiskt mediumskap samt healing.. Han arbetar framför allt i Tyskland, Spanien och U.K och har sitt egna spiritualistiska center i Cardiff i Wales. Humor värme och energi är ord som brukar användas om denne karismatiske person, en estradör som verkligen brinner för att livet efter döden verkligen går vidare, om en i en annan dimension. www.jeff-jones.me Jeff gör readings via skype när han inte är tillgänglig i Stockholm

 

Bill

Bill Parkins föddes 1948 och har varit spiritist i 40år. Han och hans fru ledde kyrkans healing i 12 år och under tiden utvecklade han sin förmåga som aktivt medium. Sedan tidigt 80tal har han gett demonstrationer världen över. Han är “clairaudient”vilket betyder att han hör andarnas röster, som då hans guide ibland får översätta till engelska. Han leder ofta kurser i fysiskt och mentalt mediumskap samt i healing. Sedan många år tillbaka sitter han i styrelsen för ISF, det internationella spiritistiska förbundet Han trivs med sitt liv som spiritist och försöker hjälpa så många som möjligt

Bill ger också readings via skype. pris 30 pund.

www.bill.parkins.weebly.com

Nick Kenning

Nick är medium, Reiki och Seichem master, Spiritistisk Healer, Hypnotherapist and past life regressionist.

se mer på hans hemsida Nick Kenning Clairvoyant Medium.

AMMIS REIMAN   0705 69 51 00

LOVISA  DYNER Djurkommunikatör, bor förnärvarande i Frankrike, men kan avläsa nytaget foto, communication.with.animals@gmail.com.

Det går även att kontakta Lovisa på face-book

BONNIE  BJÖRKVALL, bor i Västerås, men arbetar även via telefon  0707211553